Your flexibility is our concern

Alles wat u kunt verwachten van een klantgerichte organisatie

Hoe wij werken

Tank Storage Verbeke wil een pionier zijn in de petrochemische en chemische industrie.
Wij willen de provider zijn met de meest waardevolle opslagruimte, zodat klanten voor ons kiezen in alle zaken betreffend hun chemische behoeften.

Onze waarden & onze klanten

Onze waarden

Wij zijn van mening dat we dit allemaal kunnen bereiken door het volgen van onze doelen en het behoud van onze dienstverlening. Onze doelen zijn om ons team arbeiders te behouden, het werken in harmonie en het begeleiden van arbeiders tijdens hun dagelijkse routine werk.

Ieder chemisch bedrijf wil weten hoe wij werken om hen de beste tankopslag voor hun petrochemische en chemische producten te leveren. Dit geeft vertrouwen! Dit zijn de waarden die we volgen,als Opslag Verbeke, om alleen het beste te bereiken.

  • Zorg voor veiligheid, Gezondheid en Milieu
  • Vastberadenheid en Betrokkenheid
  • Teamgeest
  • Eenheid
  • Integriteit
  • Kennis

Standaardisatie is een belangrijk element. Wanneer we dit beschouwen als een belangrijke factor, zijn we in staat om de meest superieure en zorgvuldig geanalyseerde diensten te leveren aan onze klanten. Onze opslagtankterminal biedt een aantal van de beste tanks aan diverse chemische bedrijven.

Ons team harmonieert met deze waarden om de beste output voor al onze klanten te brengen. Wij bieden hen de beste tankopslag diensten, samen met het blending, opslag en andere aanvullende diensten.

Onze klanten

Wij bieden onze diensten aan klanten die werkzaam zijn in de petrochemische, biodiesel en oliehandel industrie. Wij bieden nationale en internationale producenten, distributeurs en handelaren in smeermiddelen. Deze handelaren dienen erkend te zijn als een chemisch bedrijf.  We verdelen eenvoudig onze  klanten op basis van hun geografische achtergronden. Daarom hebben we de drie belangrijkste soorten klanten: Lokale, Regionale en Wereldwijde klanten.

Netwerk

Met ons netwerk van terminals, gelegen op een aantal belangrijke scheepvaartroutes, brengen we  diverse zakelijke mogelijkheden voor onze klanten.

Ook ons internationaal tankterminal netwerk laat mensen optimaliseren. Ons netwerk van terminals speelt een essentiële rol in het koppelen van onze klanten met hun verwante markt.

Oplossingen

We zijn een onafhankelijke leverancier van opslagtanks voor de petrochemische gassen en allerlei andere smeermiddelen. Wij zorgen ervoor dat we oplossingen hebben voor alle vragen van onze klanten. Ons tankterminal netwerk is gebaseerd op de behoeften van onze klanten, zodat zij gebruik kunnen maken van zowel internationale als nationale mogelijkheden.

Voor de opslag en overslag van producten en tanks, bieden wij aanvullende diensten,zodat onze klanten bijna altijd geholpen kunnen worden.

Of je nu veel in de oliehandel doet of succesvol  een chemisch bedrijf runt, wij verzekeren u dat het werken met ons in de verschillende mogelijkheden, u nog veel meer succes zal brengen, Wij geloven in flexibiliteit!

Tank Opslag Verbeke

Tank Opslag Verbeke is een one-stop oplossing voor al uw industriële tankopslag, voor oliehandel of voor een chemisch bedrijf. Dit omvat niet alleen gespecialiseerde opslagfaciliteiten, maar ook andere gespecialiseerde diensten zoals blending en drumming. Lees verder

Blending

Industriële producten mengen is niet gemakkelijk om uit te voeren. Echter, op Tank Opslag Verbeke , zijn wij de vertrouwde keuze van honderden organisaties over de hele wereld om dit te doen.Daar is een goede reden voor. Lees meer

Opslag & Transport diensten

We voelen ons blij te kunnen aankondigen dat wij een van de mooiste opslagfaciliteiten voor vloeistoffen hebben. Zijnde voor de chemische en petrochemische industrie. Ons team zorgt ervoor dat alleen de beste kwaliteit tanks zijn voorbereid voor uw opslag doeleinden. Lees verder

Dienstverlening op maat

Tank Opslag Verbeke is alles over het verstrekken van de beste tankopslag. Het is zeker de beste keuze als u extra dienstverlening nodig heeft bij opslag voor  petrochemie, biobrandstoffen, eetbare olie en gassen, etc. Lees meer

Drumming & tankcontainer opslag

Onze tankterminal biedt u niet alleen de beste tankopslag voor uw chemisch bedrijf, maar het brengt ook diverse nieuwe mogelijkheden voor u! Wij bieden ook het drummen van verschillende producten in verschillende afmetingen drums. Lees verder

Logistiek & Bereikbaarheid

In industriële toepassingen, hangt de efficiëntie niet af van de snelheid van het werk, maar het beheer van de processen. Wij van Tank Opslag Verbeke begrijpen dit, en hebben gespecialiseerde 24/7 faciliteiten die  Lees meer

Lees meet over Tank Opslag Verbeke – Antwerpen